PIZZERIA EXCELLENT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 753 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Excellent. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 7:43 Super goede en nette service, zeer tevreden! Ondanks 4 verschillende maaltijden alles warm en lekker.
23 sep 2022 om 18:47 prima eten. Lekkere kipschnitzels met roomsaus (2 stuk per portie!). Lekkere frisse salade. De tiramisu is heerlijk.
17 sep 2022 om 2:05 Wij hebben lekker gegeten!!
16 sep 2022 om 20:32 Shoarma besteld en de bakjes zaten voor de helft vol met vocht,niet weg te krijgen
15 sep 2022 om 7:22 Erg aardige bezorger. Eten was precies wat ik er van verwacht had. Volgende keer weer.
14 sep 2022 om 1:34 Wij hebben echt lekker gegeten!!!
10 sep 2022 om 21:08 Lekker, warm en snel bezorgd voor op de zaterdag. Top!
9 sep 2022 om 1:19 ben tevreden. ik zal hier vaker bestellen
30 aug 2022 om 22:20 Ossenhaas op spies was een beetje droog. Alsof die uit de frituurpan kwam. Verder heb ik erg lekker gegeten!!!
30 aug 2022 om 12:35 Goede kwaliteit en snelle bezorging.
29 aug 2022 om 10:03 Altijd heerlijke pizza en de friet was ook goed. Eind ochtend voor eind middag besteld en bezorging was uitstekend, net voor de verzochte bezorgtijd.
23 aug 2022 om 20:54 Altijd super snel en lekker